Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csokoládé

Ismerje meg prémium Callebaut és Cacao Barry csokoládéinkat, melyek a gasztro ínyencek és cukrászok kedvenc alapanyagai között szerepelnek egy finom bonbon vagy torta készítésénél. Tökéletes természetesen fondüzéshez és csokiszökőkúthoz is. Utóbbi esetben ha nem elég folyékony a csoki, egy kis kakaóvajat ajánlunk hozzáadni, hogy elnyerje a kellő folyékonyságot a szökőkútban.

Segítünk a tájékozódásban: Minden csoki egyediségét kiemeltük  a termékoldalán, így könnyen megtalálhatja az Ön számára ideális csokit. Nézze meg milyen ízjegyek jellemzik a csokit, illetve mivel harmonizál, majd merítsen alkalmazási ötletet hozzá.

Rendezés:
9.690 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
9.690 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
8.890 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
11.990 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
12.490 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
9.990 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
8.890 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
9.990 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
4.090 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
(1)
3.890 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
(1)
A csokoládé a testességét a nyugat-afrikai kakaóbaboknak köszönheti, melyet dél-afrikai és ázsiai kakaóbabokkal gazdagítanak, hogy gyümölcsösséget, savasságot és jellegzetes ízjegyeket adjon a csokoládénak. Először a kakaóbabot egészben, saját természetes héjában pörkölik, hogy megőrizze a benne rejlő kiváló ízeket és aromákat, így ezek a csokoládéban szabadulnak fel és nem vesznek el. Ezután az aprítás következik, amíg a kakaóbab töretből massza nem lesz, majd addig préselik, míg minden egyes részecske kisebb nem lesz, mint az ízlelőbimbóink közti távolság. Ettől fogjuk igazán selymesnek érezni a csokoládét. Ezen gondos konsírozásnak köszönhető a világhírű Callebaut íz: elég hosszan gyúrják a csokoládét, hogy kialakítsák annak telt ízét, és elég röviden ahhoz, hogy megőrizze friss savasságát. Végül pedig prémium csomagolásba töltve készen is áll az Ön csokoládéja.
Az oldal tetejére