Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Történetünk:

Tavaly, a járványhelyzet alatt fogalmazódott meg a gondolat és született meg a döntés, hogy belekezdjünk egy vállalkozásba, mely addig a hobbink volt. Úgy éreztük, hogy a magyar piacon egy űr tátong, hiszen senki sem foglalkozott fondüvel. Időszakosan és csak nagyon limitált számban lehetett kapni fondükészleteket és fondüsajtot is, amiknek a minősége számunkra nem volt kielégítő. Előző években sokat jártunk Svájcban és Németországban külföldi munkavállalás miatt, így lehetőségünk volt megtapasztalni a hagyományos fondü élményt, melyet aztán próbáltunk megismertetni minél több ismerősünkkel itthon. A visszajelzések mindig nagyon pozitívak voltak, de sokszor meg kellett állapítsuk, hogy itthon nem kapni a fondüzéshez semmit... pedig milyen jó lenne. Ebből az ötletből jött az elhatározás, hogy végül belekezdjünk a vállalkozásba.

Kezdetek:

Az elejétől kezdve arra koncentrálunk, hogy csak minőségi termékeket forgalmazzunk, ha lehet Svájcból. Partnereink nagy múltú svájci vállalatok széles termékpalettával és kiterjedt kereskedelmi hálózattal. Jelenleg Közép-Kelet Európa legnagyobb fondü kínálatát tudtuk megvalósítani partnereinknek hála, aminek java részét saját raktárunkban és egyben otthonunkban tároljuk.
Nagy hangsúlyt fektettünk arra is az elejétől, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, tehát a sajtot, az égőpasztát és minden egyéb hozzávalót is megtaláljon nálunk a vásárló, ne kelljen több forrásból beszerezni ezeket. Reméljük ezzel elérhetővé tudjuk tenni itthon is a minőségi svájci fondüzést mindenki számára.
Raclette kínálatunknál is arra figyeltünk, hogy a termékeink lefedjenek minden igényt, így sajtot és egyéb kiegészítőket is meg lehet találni nálunk egy helyen.

Víziónk:

Szeretnénk elérni, hogy svájci, német és francia példára a magyar gasztronómiában is sokkal jobban elterjedjen a fondüzés világa. Egy nagyon ízletes és egészséges közösségi étkezésről van szó, ami igazán kellemes hangulatot varázsol az asztal körül.
Tervezzük népszerűsítését éttermekben, pincészetekben és gasztronómiai fesztiválokon a közeljövőben, amihez partnereket keresünk.
Kellő érdeklődés esetén üzlethelyiség(ek)et is szívesen nyitunk Budapesten, illetve akár vidéken is.

 

A csapat:


 

 
Német nemzeti óvodapedagúgusként végeztem az ELTE-n, majd fél évet Németországban dolgoztam, ahol megismerkedtem a fondüzés világával, ami végül rabul ejtett.
 
Műszaki menedzserként végeztem a BME-n, és 10 éve dolgozom a családi vállalkozásunkban, mely hasonlóan a kereskedelemben működik.
 
Czövek Letícia Wéber Huba
ügyvezető ügyvezető

 

Az oldal tetejére