Leírás és Paraméterek
Octaaf Callebaut elkészítési módszere legendás Callebaut recepté nőtte ki magát, melyet ennél az étcsokoládé pasztillánál is alkalmaznak. Különleges, karakteres ízét és aromáját annak köszönheti, hogy a kakaóbabokat még egészben pörkölik meg és csak utána kezdik el aprítani. Az intenzív kakaójegyeken kívül a kiegyensúlyozott, lágy és gyümölcsös jegyek is képviselik ezt a pasztillát. Olvasztott állapotban krémes, kellően folyékony, így kifejezetten ajánljuk fondüzéshez. Ezen felül prémium alapanyaga a bonbonoknak, kiváló csokoládét, tortabevonót vagy csokoládékrémet lehet belőle készíteni. Sütésálló, így süteményekbe is tökéletes.
Fair trade termék: Minden megvásárolt csokoládé után a Cocoa Horizons Alapítványon keresztül támogatják a kakaóbabtermelő farmereket. A legfinomabb belga csokoládéhoz a legjobb minőségű kakaóbabokra van szükség, melyet csak fenntartható kakaóbab termesztéssel lehet hosszú távon elérni.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 54,5%.
Nyomokban tejet tartalmazhat!
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!
Tárolás: 12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Nettó tömeg: 400 g
Származási ország: Belgium
Tápérték 100 g esetén:
Energia: |
2303 kJ/550 kcal |
Zsír: |
36,6 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
22 g |
Szénhidrát: |
46 g |
- amelyből cukrok: |
43 g |
Fehérje: |
5,1 g |
Só: |
0,01 g |