Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzleti ügyfeleinknek

Üzleti ügyfeleinknek

Éttermeknek, borászatoknak és viszonteladói partnereknek.

Éttermi ügyfeleink egy igazi különlegességet és újdonságot tudnak nyújtani a vendégeik számára, hiszen itthon még nem elterjedt a fondüzés, de nyugaton már egy ideje nagyon közkedvelt közösségi étkezés. Garantáltan emlékezetes élmény marad a vendégek számára, így gyorsan terjed a közösségi hálón is. A sajtfondüt előételnek és főételnek is ajánljuk, a húsfondüt főételnek, a csokifondüt pedig desszertnek. Igen változatossá lehet tenni bármelyiket, egyszerűen alakítható az étterem tematikus kínálatához és könnyen be lehet illeszteni a menübe. A mártogatnivalók sokszínűségének köszönhetően mindenki megtalálja kedvenc falatjait. Nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető, nem igényel különösebb tudást.

Borászatokban mi más passzolna jobban borkorcsolyaként, mint a sajt? A sajtfondüvel különleges és egyedi élményt tud nyújtani, ami garantáltan emlékezetessé teszi a helyet és hosszabb időre leköti a vendégeket. Könnyű elkészíteni, és a gyorsabb emésztés érdekében ajánlott alkoholt fogyasztani, így a bor még jobban csúszik mellé. Az egyik legjobb mártogatnivaló a szőlő, melyet akár a saját tőkéjéről is lecsippenthet hozzá.

Viszonteladói partnereink a kínálatukat egy magas presztízsű és minőségű svájci termékkel tudják bővíteni, amin garantáltan megakad a vásárló szeme, hiszen ilyet biztos, hogy nem lát más boltokban. Kínálatunkban szerepel elegáns, népies, modern és hagyományos fondükészlet is, így biztosan megtalálják az üzletük profiljához legjobban illő darabokat. Az Önök által kiválasztott termékeket nagyobb számban tudjuk raktáron tartani, hogy gyorsan pótolhassuk fogyó készleteiket.

Kérjük, hogy további információkért és kedvezményekért írjon email címünkre: info@myfondue.hu

Az oldal tetejére