Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kisokos

Szállítás

Tudjon meg többet a szállítási határidőkről, módokról és költségekről.

Vásároljon nálunk biztonságosan

Vásárlástól számítva 14 napon belül visszaküldheti a terméket indoklás nélkül.

Üzleti ügyfeleinknek

Éttermeknek, borászatoknak és viszonteladói partnereknek.

A sajtfondüről

"Jó hangulat az edény körül”

A gőzölgő, olvadt sajttal teli edény mindenkit odavonz az asztalhoz. Kényelmet biztosít a házigazdának, és különleges élményt nyújt a társaság minden tagjának.

A húsfondüről

Grillezés helyett télen húsfondüzzön!

A húsfondüzés remek lehetőség egy közös sütögetésre az asztalnál. A sajtfondüvel ellentétben itt sajt helyett olaj van az edényben és abban sütjük meg pár perc alatt a különböző húsokat, zöldségeket. Ehhez az ízletes étkezéshez gyorsan elő lehet készíteni a hozzávalókat és már élvezhetjük is a jó társaságban eltöltött időt és a finom ételeket.

A csokifondüről

A csokifondü egy nagyon kedvelt és igazán finom desszert. Könnyen elkészíthető és a különböző csokoládék és mártogatnivalók kombinációjának köszönhetően újra és újra variálható. Bárhol és bármikor elfér. Ehetjük akár ketten a kanapén, egy szülinapi bulin, vagy csak egyszerűen a hétvégi ebéd desszertjeként. 

Hogyan válasza ki fondükészletét

Miből is áll a fondükészlet? Mire lesz feltétlenül szüksége egy kellemes fondüzésnél? Ezekre a kérdésekre mind választ talál itt.

A raclette-ről

"Grill ételek és aranylóan olvadozó sajt legjobb kombinációja télen-nyáron"

Nem véletlen, hogy a svájciak egyik ünnepi étele a raclette. Az asztali grill mindig összehozza a társaságot és jó hangulatot teremt.

 

Az oldal tetejére