Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.990 Ft
Menny.:csomag

Youtube videók

Callebaut belga Ruby csokoládé pasztilla, 2.5kg

Prémium minőségű ruby csokoládépasztillák Callebaut belga csokoládéból, 47,3%-os kakaótartalommal.

A káprázatosan új és ínycsiklandozó RB1-es receptúrával készült Callebaut csokoládépasztilla a csokoládéipar legújabb és leginnovatívabb terméke, mely egy teljesen új csokoládé íz élményt nyújt. Nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy aromát, a friss, gyümölcsös és savanykás jegyei egy új eljárásnak köszönhetőek.
Könnyen párosítható hagyományos és különleges összetevők széles választékával. A teljesség igénye nélkül néhány példa: málna, mandula, eper, pezsgő, sör, kaviár, kecskesajt. Olvasztott állapotban krémesen folyékony, így tökéletes fondüzéshez.

Fondüzéshez 400 g csokoládépasztillát 2-3 főnek ajánlunk.

Szavatosság: 20°C alatt, közvetlen fény- és hőhatástól védve 1 évig eláll.

Gyártó: Callebaut
Cikkszám: CAL01510
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2025. július 29.
Egységár: 9.996,00 Ft/kg
Nem értékelt
24.990 Ft
Menny.:csomag
Kívánságlistára teszem

Kapcsolódó termékek

Leírás és Paraméterek

80 évvel azután, hogy a tejcsokoládé és fekete csokoládé után megalkották a fehér csokit, most egy negyedik típussal is bővült a csokicsalád. A világ legnagyobb kakaó- és csokoládékészítő vállalata a Barry Callebaut, 2017 szeptemberében jelentette be, hogy 10 éven át tartó próbálkozás után létrehozták a negyedik típusú csokoládét, a ruby-t, melynek különleges tulajdonságait egy innovatív folyamaton keresztül sikerült előhívni. A ruby csokoládét a Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Ez a kakaóbab fajta teljesen egyedülálló, mert a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen benne. A ruby kakaóbabok egyedülálló éghajlati körülmények között nőnek elsősorban az Elefántcsontparton, Ghánában és Ecuador-ban. A világújdonságnak számító csokoládét legelőször Sanghajban mutatták be 2017 év végén, de hazánkban csak az utóbbi 1-2 évben kezdett el terjedni.
Nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy aromát. Olvasztott állapotban krémes, kellően folyékony, így kifejezetten ajánljuk fondüzéshez. Ezen felül prémium alapanyaga a bonbonoknak, kiváló csokoládét, tortabevonót vagy csokoládékrémet lehet belőle készíteni. Sütésálló, így süteményekbe is tökéletes.

Fair trade termék: Minden megvásárolt csokoládé után a Cocoa Horizons Alapítványon keresztül támogatják a kakaóbabtermelő farmereket. A legfinomabb belga csokoládéhoz a legjobb minőségű kakaóbabokra van szükség, melyet csak fenntartható kakaóbab termesztéssel lehet hosszú távon elérni. 

Használat: olvassza fel a csokoládét 45 °C-ig majd öntse közvetlenül a szökőkútba. Az olvasztásról bővebb információt itt talál.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, étkezési sav: citromsav, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 47,3%.

Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!
Tárolás: 12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Nettó tömeg: 2,5 kg
Származási ország: Belgium

Tápérték 100 g esetén: 

Energia:

2356 kJ/563 kcal

Zsír:

35,9 g

- amelyből telített zsírsavak:

21,5 g

Szénhidrát:

49,6 g

- amelyből cukrok:

48,5 g

Fehérje:

9,3 g

Só:

0,27 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére