Leírás és Paraméterek
Octaaf Callebaut elkészítési módszere legendás Callebaut recepté nőtte ki magát, melyet ennél az fehér csokoládé pasztillánál is alkalmaznak. Különleges, karakteres ízét és aromáját annak köszönheti, hogy a kakaóbabokat még egészben pörkölik meg és csak utána kezdik el aprítani. Ebben a csokoládéban igazán megmutatkozik a hovatartozása, mivel nagyrészt belga legelőkön legelő tehenek tejéből és helyben termesztettet cukorrépából készül. Olvasztott állapotban krémes, kellően folyékony, így kifejezetten ajánljuk fondüzéshez. Ezen felül prémium alapanyaga a bonbonoknak, kiváló csokoládét, tortabevonót vagy csokoládékrémet lehet belőle készíteni. Csodás színével és szatén fényességével könnyen eladja magát.
Fair trade termék: Minden megvásárolt csokoládé után a Cocoa Horizons Alapítványon keresztül támogatják a kakaóbabtermelő farmereket. A legfinomabb belga csokoládéhoz a legjobb minőségű kakaóbabokra van szükség, melyet csak fenntartható kakaóbab termesztéssel lehet hosszú távon elérni.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 28,0%.
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!
Tárolás: 12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Nettó tömeg: 1000 g
Származási ország: Belgium
Tápérték 100 g esetén:
Energia: |
2379 kJ/569 kcal |
Zsír: |
36 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
22 g |
Szénhidrát: |
55 g |
- amelyből cukrok: |
55 g |
Fehérje: |
6,0 g |
Só: |
0,21 g |