Leírás és Paraméterek
Bio csokoládé: Az EU-s tanúsítvány garantálja, hogy a csokoládé előállításához használt alapanyagokat olyan biogazdálkodásból származó termelőktől szerzik be, akik nem használnak szintetikus vegyszereket. Kiemelt figyelmet fordítanak a fenntartható, környezetkímélő gazdálkodásra továbbá az összetevők között nem szerepelnek mesterséges színezékek vagy ízfokozók.
Összetevők: kakaómassza (Peru), nádcukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes Bourbon vanília por. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. Nyomokban tejet tartalmazhat!
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 65%.
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!
Tárolás: 12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Nettó tömeg: 1000 g
Származási ország: Franciaország
Tápérték 100 g esetén:
Energia: |
2284 kJ/546 kcal |
Zsír: |
38 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
23 g |
Szénhidrát: |
36 g |
- amelyből cukrok: |
32 g |
Fehérje: |
7,5 g |
Só: |
0,02 g |
_